Produsele SkinCeuticals – review si poduse favorite
Daca esti cat de cat familiarizata cu lumea cosmeticelor, sunt convinsa ca ai auzit de produsele SkinCeuticals.
Pozitionate in zona “high-end”, acestea se vand la preturi destul de ridicate. Acestea sunt justifica prin cercetarea intensiva realizata timp de multi ani inaintea lansarii pe piata a produselor.
Am descoperit brandul pe piata din Hong Kong, unde sunt destul de populari. Le-am incercat iar acum voi impartasi cu tine opinia mea.
Această postare conține linkuri afiliate către produse și servicii pentru care putem fi compensați, fără costuri suplimentare pentru tine. Citiți mai multe despre acest lucru în politica noastră de confidențialitate.
Table of Contents
Despre Produsele SkinCeuticals
SkinCeuticals este un brand american, lansat in urma cu 20+ ani de catre un profesor de la vestita universitate Duke. Produsele lor se bazeaza pe seruri antioxidante topice, avand in prezent mai multe linii de produse.
Nu vei gasi produsele SkinCeuticals oriunde, acestea fiind comercializate doar prin dealeri autorizati.
Produsele “medical grade skincare” sunt concepute prin tehnologii speciale menite sa ajute absorbtia ingredientelor in profunzime. Majoritatea folosesc ingrediente foarte stabile care dureaza mai mult si pot fi utilizate pe o perioada mai lunga.
Aceste companii investesc in teste clinice si cercetare pentru a obtine cele mai eficiente substante. Tocmai de aceea, serurile sunt scumpe in comparatie cu produsele pe care le gasesti la magazinul de la colt.
Tocmai pentru ca sunt scumpe, exista destul de multe falsuri pe piata. Iti sugerez sa alegi doar siteurile oficiale sau autorizate. Formulele contrafacute nu numai ca au deseori concentratii foarte diluate, dar pot fi periculoase pentru sanatatea ta.
Toate produsele pe care le voi adauga in aceasta postare sunt vandute de dealeri autorizati.
Personal, cred ca este mai important sa ai o rutina de ingrijire a tenului care sa includa doar cativa pasi, pentru care sa folosesti produse de calitate, decat sa ai foarte multe produse indoielnice.
Prin urmare, atunci cand iti permiti, te incurajez sa investesti in unul dintre serurile celor de la SkinCeuticals. Nu trebuie sa ai toate produsele din gama pentru a obtine rezultate, atata timp cat stii la ce nu trebuie sa faci rabat.
Produse favorite
Inainte de a discuta despre produsele favorite, as vrea sa iti amintesc ca parerile si experientele fiecaruia in parte sunt diferite. Acest lucru se datoreaza in special faptului ca avem tenuri diferite, dar si datorita factorilor interni si externi diferiti.
Astfel, daca te confrunti cu probleme severe ale tenului, iti recomand sa consulti un dermatolog. Chiar si asa, un produs care functioneaza la cineva, poate nu va avea efecte asupra tenului tau.
Pentru ca stiu ca produsele celor de la SkinCeuticals sunt printre cele mai scumpe, in postarea de astazi nu vei gasi doar lista produselor mele favorite, ci si optiunile mai “budget-friendly” disponibile pe piata.
Foloseste codul INGRID-R606 si vei primi 25% discount la prima comanda!
Ser pentru fata cu acid ferulic si vitamina C, Phloretin CF, Skin Ceuticals
Tip de piele: Uscat, Normal, Sensibil
Probleme ale tenului: sensibilitate, deshidratare, imbatranire, ten tern
Iata unul dintre cele mai bune seruri cu vitamina C la nivel mondial. Acesta contine o combinatie sinergica brevetata de 2% florentina, 10% vitamina C pura (acid l-ascorbic) si 0,5% acid feluric.
Produsul este apreciat in intreaga lume. A castigat numeroase premii la nivel mondial si este numarul 1 in vanzarile produselor cu Vitamina C din SUA.
Desi este mai scump, nu trebuie folosit in cantitati mari, ceea ce inseamna ca va dura mai mult timp.
Este foarte eficient in lupta anti-aging, stimuland productia de colagen. De asemenea, protejeaza impotriva radicalilor liberi din aer, confera luminozitate, uniformizeaza culoarea tenului si lupta impotriva pigmentarii acestuia. De aceea, cred ca trebuie sa ii acorzi o sansa.
Citeste aici mai multe despre calitatile Vitaminei C
Mai nou toate produsele contin vitamina C, insa nu toate au rezultatele celor de la SkinCeuticals. Nu degeaba exista un fan club mondial de persoane care adora acest produs.
Ingrediente: Water, Ethoxydiglycol, L Ascorbic Acid 15.0%, Propylene Glycol, Glycerin, Laureth 23, Alpha Tocopherol 1.0%, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Ferulic Acid 0.5%, Panthenol, Sodium Hyaluronate
Optiuni de seruri cu Vitamina C la preturi mai accesibile:
- By Wishtrend – Pure Vitamin C 15% with Ferulic Acid – un produs cu o concentratie putin mai mare de vitamina C, realizat de un brand din Coreea, cea mai avansata industrie a cosmeticelor la nivel mondial. Este un produs mult mai accesibil ca pret, care contine si acid ferulic, care mie mi-a placut destul de mult desi iti sugerez sa il pastrezi la frigider pentru a intarzia oxidarea. Citeste aici tot ce trebuie sa stii despre comenzile de pe Yesstyle.com plus un cod de reducere. Il poti gasi si aici cu livrare direct din Romania.
- Klairs Freshly Juiced – un alt ser cu vitamina C in concentratie de 5% care contine si extract de Centella Asiatica pentru calmarea tenului. Este un produs a carui textura o ador, se absoarbe foarte repede in piele si nu o lasa unsuroasa. Il poti gasi si aici cu livrare direct din Romania.
Acid Hialuronic Intensifier serum
Tip de piele: Uscat, Normal, Gras, Mixt, Sensibil
Probleme ale tenului: deshidratare, imbatranire
Un ser ce contine acid hialuronic pur, special conceput pentru cele care au nevoie de hidratare intensa a tenului.
Hidrateaza in profunzime, sterge ridurile fine, facand fata sa arate plina si neteda.
Personal, cred ca un astfel de ser nu trebuie sa lipseasca din rutina nimanui, indiferent de tipul de ten, dar in special a celor trecute de varsta de 30 de ani.
Il poti folosi atat dimineata cat si seara. Dimineata dupa serul cu vitamina C si inainte de protectia solara, seara dupa retinol (daca acesta face parte din rutina ta).
Citeste si: Fillerina – cel mai bun acid hialuronic?
Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Alcohol Denat, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Propylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Polysilicone-11, Polymethylsilsesquioxane, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Tocopherol, Phenoxyethanol, Capryloyl Salicylic Acid, Octyldodecanol, Bis-PEG/PPG-16/16 / PEG/PPG-16/16 Dimethicone, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Dextrin, Oryza Sativa Extract, Rice Extract, Disodium EDTA, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Adenosine, Citrus Nobilis Peel Oil/Mandarin Orange Peel Oil, Limonene, T-Butyl Alcohol, Cellulose Acetate Butyrate, Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate, Polyvinyl Alcohol, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate
Optiuni de produse cu acid hialuronic:
- Dr. Grandel Capsule cu acid hialuronic – un brand nemtesc pe care l-am descoperit in urma cu cativa ani la recomandarea cosmeticienei mele, pe care am ajuns sa il ador. Gama lor cu acid hialuronic este potrivita oricarui tip de ten avand o textura usoara. Din cand in cand fac cate o cura de 30 de zile cu aceste capsule cu acid hialuronic care se aplica pe ten inaintea cremei, hidratand in profunzime tenul. Tot de la ei, ador fiolele cu concentrat activ pentru noapte cu acid hialuronic.
- Purito Pure cu acid hialuronic – cu o lista de ingrediente foare buna, ca majoritatea produselor celor de la Purito, acest ser este in special recomandat celor cu ten mixt si sensibil. Are o textura lichida usor de folosit si hidrateaza in profunzime fara a lasa tenul lipicios
SkinCeuticals Blemish and Age Defense Corrective Serum
Tip de piele: Gras, Mixt
Probleme ale tenului: acnee, imbatranire
Un alt produs foarte bun ce se adreseaza de aceasta data persoanelor cu ten mixt si gras, care se confrunta cu probleme legate de acnee, dar nu numai.
Nu este un produs pentru adolescenti, ci are o lista de ingrediente combinate special pentru a combate acneea persoanelor adulte, luptand in acelasi timp impotriva imbatranirii.
Acidul dioic reduce excesul de sebum, acidul glicolic ajuta cu exfolierea si reduce ridurile fine, iar acidul salicilic decongestioneaza porii.
Un ser ce nu trebuie sa lipseasca din nicio rutina pentru ten acneic.
Ingrediente: Alcohol Denat, Water, Methylpropanediol, Glycolic Acid, Diisopropyl Adipate, Octadecenedioic Acid, Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Citric Acid, Capryloyl Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10
Optiuni de produse mai ieftine:
- Tratamentul celor de la Clinique anti-blemish – trateaza imperfectiunile, exfoliaza si regleaza secretia de sebum. Pentru rezultate optime ce se apropie de serul celor de la Skinceuticals, testeaza setul ce contine spuma de curatare, lotiune si crema hidratanta pe care il gasesti aici.
- Solutie exfolianta Revox, Just Salicylic Acid
Am văzut acum câteva luni acest brand într-o farmacie. Totuși nu pot înțelege cum niște produse atât de scumpe au ca și prim ingredient alcool dehnat? Eu cred ca nu-și justifică prețul